Voor het schooljaar 2022/2023 zijn de stageplekken inmiddels ingevuld

StraatGeluid werkt graag met stagiairs en stagiairs werken graag bij StraatGeluid. Sommige huidige medewerkers zijn ooit zelf als stagiair(e) gestart.

Als stagiair(e) ben je onderdeel van Team StraatGeluid en daarmee het gezicht van StraatGeluid naar de jongere toe. Je vervult een voorbeeldfunctie voor de jongere, zeker omdat zij in hun eigen netwerk niet altijd een voorbeeldfunctie hebben. Daarbij werk je met jongeren waarmee je een werk- en vertrouwensband aangaat, dit is ook de voornaamste reden waarom we stagiaires aannemen die minimaal twee dagen per week aanwezig zijn. Deze stage geeft je al met al best wel wat verantwoordelijkheid! Daarom willen we je goed leren kennen voordat je start met je stage.

Onderstaande het stagebeleid van StraatGeluid:

Wij adviseren en streven ernaar om zo vroeg mogelijk in het jaar de beschikbare stageplekken in te vullen voor het schooljaar wat volgt. Dus hoe eerder jij je aanmeld hoe groter de kans op een uitnodiging aangezien er dan nog geen plekken zijn vergeven. De ervaring leert dat studenten in de maand maart solliciteren voor de functie, en wij de sollicitaties vanaf dan ook zullen behandelen. Vervolgens zullen er (mits passend) sollicitatiegesprekken met potentiële stagiairs plaatsvinden. Bij aanname zal er vervolgens een afstemmingsgesprek volgen. September is de start van het nieuwe schooljaar en dus mogelijk jouw stage!

Wij zijn momenteel op zoek naar stagiairs voor het schooljaar 2020/2021 die aan de onderstaande eisen voldoen.

Beschikbaarheid stage dagen zijn:
Maandag: Voorzien van een stagiaire
Dinsdag: Voorzien van een stagiaire
Woensdag: Voorzien van een stagiaire
Donderdag: Voorzien van een stagiaire
Vrijdag: Voorzien van een stagiaire

MBO:

Sociaal Maatschappelijke Dienstverlener: niveau 4 vanaf het 2e leerjaar
Sociaal Cultureel Werker: niveau 4 vanaf het 2e leerjaar

HBO:

Social Work: vanaf het 2e leerjaar
Pedagogiek: vanaf het 2e leerjaar

Ben je geïnteresseerd en wil jij stage bij ons komen lopen?
Mail dan je motivatiebrief inclusief CV naar info@straatgeluid.nl o.v.v. Stage 2020/2021

Naar Boven